Preporuke polaznika državne mature

Portrait of pretty girl looking at camera in college library with her group mates on background

Lucija Krišto (III. gimnazija Osijek – upisala Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek)

“Ako ste spremni na red, rad i disciplinu, a uz to i zabavu na satima, Edukos je savršen izbor! Nećete  požaliti  niti jedan trenutak na pripremama jer ono što  vas u Edukosu nauče ostat će vam dugo u pamćenju. Sve što vi trebate jest stisnuti par mjeseci, a rezultati će pokazati svoje!”

Toni Prpić (Medicinska škola Osijek – upisao Kemijsko tehnološki fakultet Split)

“Iako sam u srednjoj školi imao puno kemije, uvidio sam da su mi potrebne pripreme. Puno ljudi mi je savjetovalo Edukos i sretan sam što sam ga odabrao. Posebno sam zadovoljan predavanjima i radu koji je prof. Mario Jakopec uložio u mene i moje znanje. Svakako ću svima savjetovati Edukos jer se stvarno isplati.”

Group of young students sitting at the library
1045f0a6-b548-4c70-95b6-86c57e6cf823

Sara Cibok ( Opća gimnazija Slatina – upisala Medicinu u Osijeku)

“Jako sam zadovoljna pripremama za državnu maturu, posebno pripremama iz kemije. Neke stvari koje mi godinama nisu bile jasne, profesor je objasnio u pet minuta. Bez priprema za državnu maturu sigurno bih puno teže ostvarila odlične rezultate i upisala željeni fakultet.”

Daniel Tripolski (III. Gimnazija Osijek – upisao Farmaciju u Novom Sadu)

“Na maturi sam zahvaljujući Edukosu imao 83% te upisao Farmaciju. Predavanja iz fizike u Edukosu su mi bila stvarno super, i sve nejasno iz srednje mi je postalo jasno nakon priprema u Edukosu.”

Male Student Studying In Classroom With Digital Tablet
Students sitting at the exam room while concentrating with one looking up and smiling

Katarina Voloder (Ekonomska i upravna škola Osijek – upisala Ekonomski fakultet u Osijeku)

“U Edukosu su profesori jako kvalitetni i susretljivi. Zbog Edukosa sam uspjela položiti maturu sa rezultatima o kojima sam samo mogla sanjati. Mogla sam birati fakultet. Edukos bih preporučila budućim maturantima jer naučite sve vezano za maturu, ali i šire. Ono najvažnije što ostvarite jest samopouzdanje i sigurnost u vaše znanje!”

Ivan Šapina (II.Gimnazija Osijek – upisao Ekonomski fakultet u Osijeku)

“Pripreme su bile odlične. Mislim da sam prošao maturu samo zbog fenomenalne, izvanredne profesorice koja je predavala. Da nije bilo nje išao bih na jesenski rok i bio jako tužan. Preporučujem Edukos svakome tko želi uspješne rezultate na maturi.”

Portrait of young smiling man in the urban city
Group of students on a break reading books and using smartphones. Focus on a teenage girl. Background is blurry.

Nina Viljanac (Ugostiteljsko- turistička škola Osijek – upisala Kulturologiju u Osijeku)

“Ukratko, jako sam zadovoljna pripremama i načinom na koji ste radili s nama na predavanjima. Pomogli ste nam da povežemo gradivo, osobito nama strukovnjacima kojima nedostaje dijela gradiva za A razinu. Mislim da će mi znanje i bilješke s priprema pomoći i za fakultet jer na medijskoj kulturi imam tri kolegija vezana uz hrvatski jezik.”

Stjepan Glavaš (Isusovačka klasična gimnazija Osijek – upisao Filozofski fakultet u Zagrebu)

“Profesorica Ivana M. Živković je jednostavno duša Edukos instrukcija, čuvenog osječkog hrama znanja iz svih školskih predmeta u kojemu atmosfera odiše na rad, red i disciplinu. Hvala vam na pomoći oko mature i svima vas preporučujem!”

Portrait of a smiling young male student with others writing notes in the classroom