[BLOG] 5 razloga zašto upisati pripreme za državnu maturu u Edukosu!

element5-digital-jCIMcOpFHig-unsplash

[BLOG] 5 razloga zašto upisati pripreme za državnu maturu u Edukosu!

Želite li studirati, morate položiti državnu maturu. Ona je zamijenila prijemne ispite na većini fakulteta. Bolji rezultat na maturi omogućit će vam upis željenog fakulteta i financijske uštede ako se plaća studij. Ne brinite, na pravom ste mjestu. Donosimo vam 5 razloga zašto upisati pripreme za državnu maturu u Edukosu!

1. „Korona nastava“ i lockdown prošlog proljeća je pokazao koliko smo prilagodljivi
Kada je prošlog proljeća cijeli svijet stao, mi u Edukosu smo brzo zbili redove, obučili se kako se snimaju kvalitetne video lekcije, kako ih kvalitetno obraditi i kako zaista uspješno raditi online nastavu usprkos takvim preprekama. Rezultati „korona generacije“ su po svemu sudeći bili jednaki, a po nekim segmentima i bolji nego prethodnih generacija. Stoga, što god se dogodilo sljedećeg proljeća, znaj da ćemo biti spremni i da si s nama u sigurnim rukama!

2. Našeg predavača se pita za rezultat
Naši predavači poznati su po tome što imaju dobre rezultate i na to smo zaista ponosni. Kvaliteta naše nastave je nešto što je ugrađeno u samu jezgru Edukosa. Naše plaće nam nisu najvažniji faktor u našem poslu. Želimo da s našim predavačima zajedno dođete do željenog rezultata! Zbog toga svaki naš predavač „podnosi račun“ za rezultate svojih grupa i u našem timu nema mjesta „prosječnima“ nego opstaju samo oni najbolji! Dokaz tome su rezultati koji su svake godine sve bolji i sustav koji se svake godine poboljšava čim se primijete nedostatci nečega što se u prošloj generaciji pokazalo slabo efikasnim.

3. Red, rad i disciplina vladaju kod nas. PS. izbacit ćemo te ako ne pišeš zadaću
Da, baš tako kako i piše. Kada u Edukosu polaznik upiše državnu maturu želimo da on ne bude obični polaznik već „prolaznik“ – što znači da želimo da maturu i prođe. To zahtijeva trud, napor i disciplinu, a jedna od metoda je redovno pisanje zadaća. Ako ne pišete zadaće nećete moći nastaviti s pripremama. Kao u sportu, ako ne radite na treninzima – nećete moći igrati utakmice. Našim maturantima postane prirodno da se na mnogim našim predmetima svaki termin testira znanje prethodnog termina 10-minutnim testom koji pokazuje koliko su maturanti dobro savladali gradivo prošloga sata te jesu li riješili zadaću.

4. Ovo je deseta godina kako uspješno pomažemo maturantima da upišu fakultet
Ovo je deseta godina u kojoj maturanti sjedaju u naše klupe samo s jednim ciljem: dobiti što više znanja i upisati što bolji fakultet. Toliko je bivših maturanata koji svojim mlađim prijateljima preporučuju Edukos da nam je već postalo „normalno“ da većina naših maturanata upisuje naše pripreme uz prethodnu preporuku nekoga tko je te pripreme pohađao ranijih godina. Pokazali smo da smo najveći i najuspješniji centar za državnu maturu u Slavoniji i šire. I ne mislimo tu stati. Zajedno s tobom idemo dalje!

5. Svi naši predavači su mladi i prilagodljivi
Uz ovo, dodali bismo i lijepi i zgodni. 😊 Naši predavači su upoznati sa zahtjevima i izazovima koje polaznici imaju pred sobom. Od termina, načina učenja, problema mladog čovjeka i prezentacije gradiva. Ne, to ne znači da će biti popustljivi. Vjerujte im, radite naporno i vidjet ćete kako se dolazi do rezultata.

Sve o pripremama za državnu maturu u Edukosu POGLEDAJTE OVDJE.

Cjenik priprema za državnu maturu

FOTO: www.unsplash.com/element5digital