EDukOS – cijelo desetljeće s vama kreiramo uspjeh

FACEBOOK 1470x830 - 02

EDukOS – cijelo desetljeće s vama kreiramo uspjeh

FACEBOOK 1470x830 - 02Prvo desetljeće je iza nas! Wow! 🙂 Sretni smo i ponosni!

Zadnjih je 10 godina zadatak Edukos tima bio pomoći svim našim polaznicima kako bi završili srednju školu, upisali željeni fakultet i završili ga. Prema feedbacku kojeg dobijemo od vas – uspjeli smo u tome. I na to smo zaista ponosni! Naša je najveća nagrada kada naš polaznik upiše željeni fakultet i uspješno ga završi.

Dolasci u Edukos mnogima su promijenili živote. Ponosni smo i na to što današnji Edukosov tim čini gotovo 40 mladih visokoobrazovanih ljudi. Naime, naš je tim sastavljen od učitelja, profesora, projekt managera, magistara ekonomije, kemije, biologije, građevine, elektrotehnike, poljoprivrede, prehrambene tehnologije i psihologije. Edukos se kroz sve ove godine pretvorio u centar znanja.

Zahvaljujući napornom radu zadnjih 10 godina i inzistiranju na kvaliteti, Edukos je postao BROJ 1 centar za instrukcije i pripreme za državnu maturu u Slavoniji i Baranji. Vjerujemo da Edukos iz dana u dan izrasta i postaje autentični centar znanja gdje će svojim djelovanjem moći pomoći mnogima da napreduju, educiraju se te time ispune svoj potencijal.
”Naša je najveća nagrada kada naš polaznik upiše željeni fakultet i uspješno ga završi. Kao direktor i osnivač Edukosa ponosan sam što je Edukosom u prvih 10 godina prošlo više od 7.000 studenata i 3.000 srednjoškolaca. Svjesni smo odgovornosti koju nam ukazujete vi maturanti, studenti i vaši roditelji, kao i teško zarađena novca koji ulažete u svoje obrazovanje. Zato je svaki trenutak našega rada usmjeren na podizanje kvalitete kako bi svaki polaznik Edukosa bio što zadovoljniji. Na kraju, ako ste vi zadovoljni, mi u Edukosu još smo zadovoljniji’‘, riječi su ovo Kristijana Šimičića, direktora i osnivača Edukosa.

Svatko zaslužuje najbolju edukaciju. Mi to znamo.
Zato se i bavimo edukacijama. Hvala vam na povjerenju!

EDukOS – centar znanja u brojkama:
7.000+ studenata
Više od 7.000 studenata nam je do sada ukazalo povjerenje što potvrđuje da radimo predano i kvalitetno što u konačnici donosi rezultate.

3.000+ srednjoškolaca
Svakodnevno nam ukazuje svoje povjerenje kroz individualne i grupne instrukcije te pripreme za državnu maturu.

10 godina zajedno
Krenuli smo 2010. u vrijeme najveće gospodarske krize i već 10 godina rastemo zahvaljujući preporukama zadovoljnih polaznika.

30+ predavača
Profesionalnost, kvaliteta te opuštena i topla atmosfera među zaposlenicima stvara Edukos priču.

40+ članova tima
Edukosov tim sastavljen je od učitelja, profesora, projekt menadžera, magistara ekonomije, kemije, biologije, građevine, elektrotehnike, poljoprivrede, prehrambene tehnologije i psihologije.

Kako je to izgledalo u samom početku? Pogledajte televizijski prilog Nove TV kada je Edukos bio tek u povojima.