Edukos otvara certificirani tečaj epidemiologije

volodymyr-hryshchenko-e8YFkjN2CzY-unsplash

Edukos otvara certificirani tečaj epidemiologije

S početkom aktualnog mjeseca Edukos – Centar znanja u svojoj bogatoj ponudi nudi i certificirani tečaj epidemiologije. U ovim kriznim vremenima kada je nepovjerenje snažno na svim raznima potrebno je osvijestiti ljude o izazovima i mogućnostima poznavanja ove znanosti koja proučava širenje i čimbenike bolesti u domicilnom stanovništvu. Kroz program nudimo sljedeće teme: istraživanje epidemija, utjecaj okoliša i promicanje zdravlja, do onih teoretskih, kao što su razrada statističkih, matematičkih, filozofskih i bioloških teorija, a posebno naglašavamo sustavno istraživanje teorija zavjere koje su javno objavljene na društvenim mrežama. Zatim nudimo i konkretna praktična rješenja, intenzivne vježbe iz socijalnih distanci te vježbe temeljitog pranja ruku.

Budući da je kroz desetljeće bavljenja edukacijama i instrukcijama kroz Edukos prošlo više od 7.000 studenata i 3.000 srednjoškolaca postali smo svjesni važnosti pranja ruku, prednosti socijalne distance i potencijalnog ugrožavanja ljudskih prava. Edukos tim čini gotovo 40 visokoobrazovanih ljudi i svi su prošli kroz ovaj certificirani tečaj te se njime mogu pohvaliti na društvenim mrežama i u svojim online učionicama.

Naš tim koji je sastavljen od učitelja, profesora, projekt menadžera, magistara ekonomije, matematike, kemije, biologije, građevine, elektrotehnike, poljoprivrede, prehrambene tehnologije i psihologije tako je, nakon uvođenja online nastave, i na ovaj način spreman za borbu protiv COVID-19.

P.S. Maksimalna podrška i zahvala svima koji se na prvoj liniji bojišnice bore protiv ove pandemije. Našem stručnom stožeru, našim liječnicima, medicinskim sestrama, radnicama i radnicima, vozačima, policajcima, pripadnicima civilne zaštite, našim duhovnim pastirima, bakama i djedovima, našim obiteljima, a želimo naglasiti da posebno dajemo podršku i našoj napaćenoj braći privatnim poduzetnicima! ❤️

P.P.S. Pozivamo sve da nastave s maksimalnim oprezom i poštivanjem preporučenih mjera stručnih i nadređenih te praćenjem svih relevantnih informacija na službenoj internetskoj stranici Vlade namijenjenoj za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

P.P.P.S. Za one koji dosad nisu shvatili ovo je mala šala! 🙂 Budite nam i u ovim vremenima veseli i spremni za humor. ❤️

 

Izvor fotografije: Volodymyr Hryshchenko/www.unsplash.com