Edukos Summer Academy – prilika da upoznaš i unaprijediš sebe!

Edukos Summer Academy – prilika da upoznaš i unaprijediš sebe!

Edukos Summer Academy vizualiEdukos Centar znanja ovoga ljeta pruža vam sjajnu mogućnost i priliku da upoznate i unaprijedite sebe! Kroz Edukos Summer Academy dobit ćete priliku educirati i unaprijediti se u poslovnom pogledu, istinski prepoznati i izbrusiti svoje talente te postati istaknutiji na izazovnom tržištu rada.

Kroz stručne predavače i konkretne primjere te radionice iz prakse – imate priliku izravno dobiti znanje iz područja komunikacijskih vještina, business Englisha, CliftonStrengthsa – otkrivanja svojih talenata te digitalnog marketinga. Kroz dva tjedna, od 6. do 17. srpnja u Edukosu (Vukovarska 10) održavat će se Edukos Summer Academy.

Upiši se u prvu generaciju! Edukos Summer Academy – prilika da upoznaš i unaprijediš sebe!

Moduli: 

Social Media Marketing – 6 sati (9. i 16. srpnja 18:00-21:00h)

Komunikacijske vještine – 6 sati (7. i 14. srpnja 18:00 – 21:00h)

Business English – 6 sati (10. i 17. srpnja 18:00 – 21:00h)

Otkrij svoje talente – CliftonStrengths – 6 sati (6. i 13. srpnja 18:00-21:00h)

Cijena: 999,00kn (+ upisnina 100kn)

2

MODULI

Komunikacijske vještine

Komunikacijske vještine su ključne za uspjeh i napredak u poslovnom i privatnom životu, a njihov razvoj iznimno je potreban u bilo kojem poslu ili sektoru. Ovaj modul pokazat će što je uspješna komunikacija, zašto je važna i kako ju ostvariti. Predavanjima iz ovog područja polaznici će steći znanja o komunikacijskom procesu, verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, javnom nastupu te asertivnom komuniciranju. Sadržaj ovih predavanja jedinstven je spoj teorije i prakse, odnosno vježbi, koje pokazuju učinkovite rezultate. Polaznici će naučiti kako biti dobar komunikator te kako primijeniti stečena znanja u poslovnom i privatnom životu. Naglasak na rezultatu stečenih vještina je učinkovito i uspješno komuniciranje.

O predavačici:katarina ewob

Katarina Horvat magistrica je Kulturologije, smjera Medijska kultura, a trenutno doktorandica Komunikologije. Završila je Londonsku školu za odnose s javnošću, modul Razvoj komunikacijskih vještina, a trenutno pohađa edukacije u Centru za bihevioralna istraživanja.
Vlasnica je HORKA komunikacija, organizatorica i predavačica nekoliko projekata medijske pismenosti, event managerica, producentica glazbenih video spotova i kratkog filma te trenerica javnog nastupa i komunikacijskih vještina. Radila je kao radijska voditeljica i urednica, stoga je nerijetko angažirana i kao voiceover. Sudjelovala je kao moderatorica i voditeljica panel rasprava i konferencija među kojima su i one za Ekonomski fakultet te za Poduzetnički inkubator BIOS. Predaje na stručnim konferencijama i gostuje na fakultetima kao predavač iz područja komunikacijskih vještina i poduzetničkog pothvata.

Katarina je dobila priznanje Odjela za kulturologiju za najbolji prosjek ocjena tijekom studiranja, a osim formalnog obrazovanja, ono neformalno joj je jednako važno. U posljednjih petnaestak godina volontirala je na nekoliko projekata vezanih uz ljudska prava, umjetnički izričaj (POP up), pomoć socijalno ugroženim skupinama, sudjelovala je na Erasmus+ projektima u Rumunjskoj i Slovačkoj (za koje stekla i Youthpass Certifikate) te se educirala o tematskim područjima od EU projekata preko glazbene produkcije do razvoja poduzetničkih vještina.
Autorica je i koautorica desetak znanstvenih i stručnih radova koji se mogu se naći u zbornicima i u online bazama podataka, budući da sudjeluje na međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima, konferencijama i seminarima.

Business English

Dobro poznavanje stranih jezika u današnjem se vremenu tehnološkog napretka i sve raznolikijih poslovnih prilika podrazumijeva više nego ikada prije. Upravo se zbog toga, uz opće znanje nekog jezika, pojavila potreba za nešto specijaliziranijim tečajevima poslovne komunikacije.

Kada je riječ o govornim vještinama, na ovome će se tečaju polaznici susresti s temama kao što su: upoznavanje, poslovni sastanci, telefonski pozivi, poslovno pregovaranje, intervju za posao i dr.  Također ćemo se baviti pisanjem različitih mailova i dopisa te izgradnjom vokabulara koristeći fraze nužne za ovakvu vrstu komunikacije, uz prijevod na hrvatski jezik. K tome, ako postoje nejasnoće uz pojedine izraze kada je riječ o gramatici, istu je moguće ponoviti kroz nekoliko kratkih zadataka. Cilj je ovih predavanja osloboditi polaznike straha od razgovora na engleskom jeziku te usvajanje specifičnih izraza ključnih za uspješno izražavanje u poslovnom okruženju.

Predavač

ana primorac Ana Primorac magistrica je engleskog i njemačkog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Tijekom studija i kasnije, sudjelovala je na mnogobrojnim seminarima u Europi vezanima uz teme kao što su mediji, manjinska prava te mladi u politici. Uz to, bila je sudionicom projekta A.C.T.I.V.E. – “Poduzetništvo u lokalnoj zajednici” te seminara “Kako napisati i prijaviti EU projekt”. Također, dugi je niz godina koordinirala Kazališni festival na njemačkom jeziku u Osijeku. Kada je riječ o prevoditeljskoj djelatnosti, dosad je prevodila europske projekte, članke za različite časopise te dramske tekstove. Tri je godine obnašala dužnost zamjenice člana u Savjetu mladih grada Osijeka, organizaciji koja je promicatelj mnogih tribina, predavanja i mnogih drugih okupljanja za mlade u našemu gradu. Nakon rada u nekoliko škola, postaje predavač engleskog i njemačkog jezika u Edukosu u Osijeku gdje vodi različite tečajeve sa svim dobnim skupinama.

CliftonStrengths – Otkrij svoje talente
Modul Otkrij svoje talente temelji se na alatu Top 5 CliftonStrenghts kreiranoga na Gallupovu institutu s područjem rada usmjerenim na savjetodavni menadžment. Uz pomoć istoga alata polaznici će otkriti svojih top 5 najjačih snaga iz područja strateškoga razmišljanja, izvršavanja, izgradnje odnosa i utjecaja na okolinu te će imati priliku prepoznati djelovanje i ulogu spoznatih talenata u svome osobnom i profesionalnom životu.
Nakon ovoga modula polaznici će moći:
1. Jasno razložiti svoje dominantne snage (prirodne obrasce mišljenja, osjećanja i djelovanja).
2. U odnosu na svoje okolnosti kreirati plan razvoja talenata.
3. Prepoznati jedinstvenost svakoga čovjeka i na taj način postići bolje razumijevanje u osobnim i profesionalnim odnosima.

O predavaču:

Kristina1

Kristina Kasumović magistra je pedagogije i hrvatskoga jezika i književnosti. Voditeljica je podružnice Svjetskoga saveza mladih Hrvatska gdje je zaposlena na mjestu koordinatora EU projekta „Talenti su moj temeljni kapital“. Projekt se bavi povećavanjem zapošljivosti marginaliziranih skupina. Usto, voditeljica je edukativno-zagovaračkoga programa „Mladi za dostojanstvo i ljudska prava“ te voditeljica tima za provedbu Kurikula za ljudsko dostojanstvo u osnovnim školama. Pedagoško zvanje usmjerila je prema usavršavanju za savjetovanje na području osobnoga i profesionalnog razvoja edukacijama Edukatora Kreatora – „ID: osobna iskaznica potencijala“, „Dizajn karijere“, „Osnove poduzetništva, marketinga i brendinga“ te „Trening za trenere“. Vlasnica je obrta za izdavačke djelatnosti i dobitnica dviju književnih nagrada – nagrade „Stjepko Težak“ za kratku priču 2014. te nagrade „Piši riši“ za slikovnicu 2020.

Social Media Marketing

Digitalni marketing, ili kako se popularno zove marketing digitalnog doba svakodnevno se mijenja, a da bi bili uspješni morate pratiti trendove. Marketing na društvenim mrežama (eng. Social Media Marketing) samo je jedan od segmenata digitalnog marketinga koji je posljednjih godina rapidno napredovao. Kako bi ste bili uspješni, u privatnom i poslovnom, pogledu morate dobro poznavati platforme društvenih mreža te njihove mogućnosti, ali i izazove koje vam pružaju. Polaznici će na ovome modulu upoznati zašto bi bili na Facebooku, Instagramu, LinkedInu i trebaju li uopće biti na novim platformama kao što je Tik Tok?

Teme: 

Što je digitalni marketing i zašto mi on treba?
Kako započeti s online prodajom u 2020. godini?
Kako pravilno komunicirati na društvenim mrežama?
Kako se pravilno oglašavati na Facebooku i Instagramu?
Kako uspješno mjeriti rezultate kampanja?

O predavaču:

mario glasnovic
Mario Glasnović dugi niz godina uspješno pliva marketinškim vodama. Višegodišnjim radom u digitalnim agencijama King Kong i Escape svakodnevno je imao prilike kreirati strategije za nastup na društvenim mrežama, copywriting, kreirati content, raditi community management, voditi kampanje za oglašavanje te komunicirati s brojnim marketinškim odjelima. Brzina reakcije te izražene komunikacijske osobine i kreativnost, njegovi su alati djelovanja na društvenim mrežama. a kasnije je svoje vještine i talente brusio u digitalnom marketingu. Dugogodišnjim iskustvom u sportskom novinarstvu, live komentiranju domaćih i međunarodnih utakmica i sportskom marketingu, te agencijskim iskustvom profilirao se u vještog i spretnog marketingaša.

Bio je predavač na Londonskoj školi za odnose s javnošću, konferenciji Inspire Me te brojnim specijaliziranim radionicama i edukacijama (Ekonomski fakultet u Osijeku, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Turističke zajednice u Hrvatskoj…). Temu digitalnog marketinga s naglaskom na marketing na društvenim mrežama predavao je na brojnim internim i vanjskim edukacijama.

Edukos Summer Academy – prilika da upoznaš i unaprijediš sebe!

Prijaviti se možete i osobno u Edukosu (Vukovarska 10, 31000 Osijek), putem naših društvenih mreža, preko e-maila info@edukos-instrukcije.hr ili na: 0989252027.