PAINTBALL EDUKOSOVACA

thumbnail_image-0-02-05-0657e49775da07dd3a865299be6f9bd3c8cbd4aca2efc6089e24099cb46937c0-V

PAINTBALL EDUKOSOVACA

U nedjeljno jutro, 14. svibnja, predavači su se Edukosa (oni koji su uspjeli izmigoljiti iz svojih udobnih i toplih kreveta nakon burne subotnje večeri jer, eto, i mi znamo nekada izaći van i znamo se ponekad zabavljati) te su krenuli put Karanca, malenoga mjesta u srcu Baranje, za one koji ne znaju gdje je to. No, zašto smo išli ondje? Ondje se, naime, održavao naš team building iliti (ne bih ja bila ja da ne kažem onu pravu hrvatsku riječ) izgradnja tima 😛

Edukos paintball

Još na putu prema onamo mračne su nas sile pokušale spriječiti u našemu naumu, no mi se nismo predali. Dapače, kada je pala tuča, većina je hrabro svojim automobilima nastavila vožnju prema odredištu osim onih kemičara koji su, ovaj put, ipak bili nešto mudriji od ostatka ekipe i skrili se u prvu „lokalnu birtiju“. Dolaskom na predviđeno mjesto naše je uzbuđenje raslo jer smo se svi (bez iznimke) radovali činjenici da ćemo smjeti ozlijediti Antuna i imat ćemo opravdanje za to (vjerovali ili ne, ni nama nije baš pretjerano drag, ali, eto, moramo ga trpjeti). Međutim, s obzirom na to da smo morali čekati one birtijaše da se uvjere kako je nevrijeme prošlo, gotovo da smo i mogli zaboraviti zašto smo stigli ondje budući da je njihovo utvrđivanje vremenske prognoze poprilično potrajalo. Ipak,  dočekali smo Godote, a nas je na terenu dočekalo blato, visoka trava i pokoja životinjica u njoj, no ni to nas nije spriječilo u našim planovima. Neke od nas, doduše, spriječile su ozljede, drugi su pak još bolovali od prethodne večeri, ali bilo je bitno da se družimo – jer to je svrha team buildinga, tako barem kažu. Uostalom, netko je morao napraviti najukusniji roštilj ikada (čitaj: Mario Jakopec), a ni bez simetrično narezane salate jednostavno nismo mogli tako da je svatko od nas imao svoju ulogu i svoj smisao ondje. Ili sam se ja to barem tješila.

DSCN3499

Nakon podjele u dva tima i smišljanja strategija, mnogi su predavači još jednom na brzinu pregledali svoje popise na kojima su bila imena onih predavača koje učenici i studenti baš i ne vole i za koje su nam nudili mito samo da ih dobro izgađamo (da ne bi bilo zabune, mito nismo primili, ali ono niti nije bilo potrebno za pojedince). Nećemo sad ovako javno govoriti koje se ime najčešće spominjalo, no spomenut ćemo da ga je čak i vlastiti brat s radošću napadao. Pobijedio je, naravno, bolji tim, a zvijezda je dana (kao i prethodne večeri) bila naša Chanine. Dan nam je uljepšao i Tibor, poznatiji kao MC Rima, svojim reperskim sposobnostima.
Sve u svemu, bilo nam je doista lijepo unatoč činjenici da Antun nije dobio onoliko metaka koliko je zaslužio i svi se veselimo ovakvome (ili još boljemu) susretu nakon što vas naučimo sve što morate znati na državnoj maturi i nadolazećim ispitnim rokovima! Stoga, dajte sve od sebe, zagrijte stolce (ne stolice jer stolica je nešto drugo) i položite sve što trebate sa što boljim uspjehom da mi imamo razloga veseliti se i družiti!

Edukos paintball