#PokreniSe uz Edukos Summer Academy!

Edukos Summer academy predavači

#PokreniSe uz Edukos Summer Academy!

EDukOS Centar znanja i ovoga ljeta pruža vam sjajnu mogućnost i priliku da upoznate i unaprijedite sebe! Kroz EDukOS Summer Academy dobit ćete priliku educirati i unaprijediti se u poslovnom pogledu, istinski prepoznati i izbrusiti svoja znanja i vještine te postati istaknutiji na izazovnom tržištu rada.

Akademija kreće u ponedjeljak 6. rujna, a traje do petka 10. rujna. U jednome tjednu, kroz četiri dana, obuhvatit će se teme iz četiri modula, a svaki modul traje ukupno 2 i pol sata. Ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak od 18:00 do 20:30h u EDukOS-u.

Kroz stručne predavače i konkretne primjere te radionice iz prakse – imate priliku izravno dobiti znanje iz područja komunikacijskih vještina, poduzetništva, digitalnog marketinga i pravilne prehrane.

Što ću naučiti na Edukos Summer Academy?

– Prepoznati važnost neverbalne i verbalne komunikacije u osobnom i poslovnom okruženju
– Naučiti alate kojima prepoznajemo određene signale u komunikaciji da bi bili što bolji komunikatori
– Osvijestiti kako se ponašati i prezentirati te kako se predstaviti u najboljem svjetlu
– Biti bolji u razumijevanju sebe i drugih u međuljudskim odnosima

– Što je digitalni marketing i zašto mi on treba
– Kako pravilno komunicirati na društvenim mrežama
– Kako se pravilno oglašavati na Facebooku i Instagramu

– Kako pokrenuti svoj posao
– Kako organizirati svoje vrijeme
– Zašto je važno biti autentičan

– Prepoznati kako hrana utječe na organizam i emocije
– Izdvojiti prehrambene navike koje utječu na produktivnost
– Prevladati percepciju nedostatka vremena i novca za provođenje pravilne prehrane
– S obzirom na svoje dugoročne ciljeve postaviti održive i ostvarive ciljeve za vlastitu prehranu

Koliko to košta?

Trenutno vrijedi naša early bird ponuda: 699,00kn. Plaćanje je moguće u dvije rate. Broj mjesta na akademiji je ograničen

Kako izgleda program?

Program se sastoji od ukupno 4 modula: komunikacijske vještine, poduzetništvo, digitalni marketing i pravilna prehrana, a svaki modul traje puna 2 i pol sata. Nije moguće ići na pojednačne module već se EDukOS Summer Academy sastoji od integriranog broja modula.

Kroz stručne predavače i konkretne primjere te radionice iz prakse – imate priliku izravno dobiti znanje iz područja komunikacijskih vještina, poduzetništva, digitalnog marketinga i pravilne prehrane.

Edukos Summer Academy_program (2)

Moduli i predavači:

 

Kako se najbolje prezentirati?

Modul Komunikacijske vještine

Komunikacijske vještine su ključne za uspjeh i napredak u poslovnom i privatnom životu, a njihov razvoj iznimno je potreban u bilo kojem poslu ili sektoru. Ovaj modul pokazat će što je uspješna komunikacija, zašto je važna i kako ju ostvariti. Predavanjima iz ovog područja polaznici će steći znanja o komunikacijskom procesu, verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, javnom nastupu te asertivnom komuniciranju. Sadržaj ovih predavanja jedinstven je spoj teorije i prakse, odnosno vježbi, koje pokazuju učinkovite rezultate. Polaznici će naučiti kako biti dobar komunikator te kako primijeniti stečena znanja u poslovnom i privatnom životu. Naglasak na rezultatu stečenih vještina je učinkovito i uspješno komuniciranje.

O predavačici:

4

 

Katarina Horvat magistrica je Kulturologije, smjera Medijska kultura, a trenutno doktorandica Komunikologije. Završila je Londonsku školu za odnose s javnošću, modul Razvoj komunikacijskih vještina, a trenutno pohađa edukacije u Centru za bihevioralna istraživanja.

Vlasnica je HORKA komunikacija, organizatorica i predavačica nekoliko projekata medijske pismenosti, event managerica, producentica glazbenih video spotova i kratkog filma te trenerica javnog nastupa i komunikacijskih vještina. Radila je kao radijska voditeljica i urednica, stoga je nerijetko angažirana i kao voiceover. Sudjelovala je kao moderatorica i voditeljica panel rasprava i konferencija među kojima su i one za Ekonomski fakultet te za Poduzetnički inkubator BIOS. Predaje na stručnim konferencijama i gostuje na fakultetima kao predavač iz područja komunikacijskih vještina i poduzetničkog pothvata.

Katarina je dobila priznanje Odjela za kulturologiju za najbolji prosjek ocjena tijekom studiranja, a osim formalnog obrazovanja, ono neformalno joj je jednako važno. U posljednjih petnaestak godina volontirala je na nekoliko projekata vezanih uz ljudska prava, umjetnički izričaj (POP up), pomoć socijalno ugroženim skupinama, sudjelovala je na Erasmus+ projektima u Rumunjskoj i Slovačkoj (za koje stekla i Youthpass Certifikate) te se educirala o tematskim područjima od EU projekata preko glazbene produkcije do razvoja poduzetničkih vještina. Autorica je i koautorica desetak znanstvenih i stručnih radova koji se mogu se naći u zbornicima i u online bazama podataka, budući da sudjeluje na međunarodnim znanstvenim i stručnim skupovima, konferencijama i seminarima.

Što ću naučiti nakon predavanja?
1. Prepoznati važnost neverbalne i verbalne komunikacije u osobnom i poslovnom okruženju
2. Naučiti alate kojima prepoznajemo određene signale u komunikaciji da bi bili što bolji komunikatori
3. Osvijestiti kako se ponašam i prezentiram te kako se predstaviti u najboljem svjetlu
4. Biti bolji u razumijevanju sebe i drugih u međuljudskim odnosima

 

Kako pokrenuti svoj posao?

Modul Poduzetništvo 

U svakome od nas čuči mali poduzetnik. Pitanje je jesmo li spremni probuditi ga i iskoračiti iz zone komfora? Poduzetništvo je način razmišljanja, stil života i vrlo podcijenjeno zanimanje u Hrvatskoj. Poduzetničko je zvanje plemenito ako se zanima o širem značenju života jer tako može služiti općem dobru, nastojeći da svima omogući pristup dobrima ovoga svijeta. Svatko od nas ima brojne prilike i mogućnosti ulaska i ostanka u poduzetništvu. Važno je utvrditi s kojim su mogućnostima, izazovima i prijetnjama mladi suočeni prilikom osnivanja vlastitog poslovnog pothvata.

Što ću naučiti nakon predavanja?

1. Kako pokrenuti svoj posao
2. Kako efektivno organizirati svoje vrijeme
2.Zašto je važno biti autentičan
4. Što mogu naučiti iz svojih grešaka?

O predavaču:

Edukos Summer Academy vizuali

Kristijan Šimičić poduzetnik je od svoje sedme godine koji je pokretao najrazličitije pothvate od prodaje čokoladica i keksa djeci, dostave kruha od pekare do kućnog praga, preko proizvodnje i prodaje kobasica, slanine i kulena. Zatim preko marketing agencije, novinarstva, prodaje parfema franšiznim sustavom, do ugostiteljstva, noćnih klubova, investiranja u inovativne uređaje zaključno do edukacijskog biznisa koji traje punih 11 godina i koji okuplja tim od gotovo 50 ljudi (od profesora i učitelja do marketing stručnjaka).

Osmislio je i vodio prvu vlastitu političku kampanju za gradonačelnika Osijeka i postigao vrlo zapažen rezultat kao jedan od najmlađih političara – četiri godine iskustva u Gradskom vijeću Osijeka. Doktorand je na doktorskom studiju Managementa na EFOS-u. Kristijan je oženjen prekrasnom samozatajnom Zagrepčankom koja mu je najbolji životno-poslovni savjetnik.

Ističe kako je možda više naučio na nekoliko neuspješnih poslovnih projekata nego na svim ostalim uspješnim projektima. Gostovao na mnogobrojnim nacionalnim konferencijama TEDx-a, EWoB Business Academy, Career Booster i druge.

 

Kako se najbolje predstaviti na društvenim mrežama?

Modul Digitalni marketing

Digitalni marketing, ili kako se popularno zove marketing digitalnog doba svakodnevno se mijenja, a da bi bili uspješni morate pratiti trendove. Marketing na društvenim mrežama (eng. Social Media Marketing) samo je jedan od segmenata digitalnog marketinga koji je posljednjih godina rapidno napredovao. Kako bi ste bili uspješni, u privatnom i poslovnom, pogledu morate dobro poznavati platforme društvenih mreža te njihove mogućnosti, ali i izazove koje vam pružaju. Polaznici će na ovome modulu upoznati zašto bi bili na Facebooku, Instagramu, LinkedInu i trebaju li uopće biti na novim platformama kao što je Tik Tok?

Što ću naučiti nakon predavanja?
1. Što je digitalni marketing i zašto mi on treba
2. Kako pravilno komunicirati na društvenim mrežama
3. Kako se pravilno oglašavati na Facebooku i Instagramu
O predavaču:

7

Mario Glasnović dugi niz godina uspješno pliva marketinškim vodama. Višegodišnjim radom u digitalnim agencijama King Kong i Escape svakodnevno je imao prilike kreirati strategije za nastup na društvenim mrežama, copywriting, kreirati content, raditi community management, voditi kampanje za oglašavanje te komunicirati s brojnim marketinškim odjelima. Brzina reakcije te izražene komunikacijske osobine i kreativnost, njegovi su alati djelovanja na društvenim mrežama. a kasnije je svoje vještine i talente brusio u digitalnom marketingu. Dugogodišnjim iskustvom u sportskom novinarstvu, live komentiranju domaćih i međunarodnih utakmica i sportskom marketingu, te agencijskim iskustvom profilirao se u vještog i spretnog marketingaša.

Bio je predavač na Londonskoj školi za odnose s javnošću, konferenciji Inspire Me te brojnim specijaliziranim radionicama i edukacijama (Svjetski savez mladih, Ekonomski fakultet u Osijeku, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Turističke zajednice u Hrvatskoj…). Temu digitalnog marketinga s naglaskom na marketing na društvenim mrežama predavao je na brojnim internim i vanjskim edukacijama.

 

Kako prehranom biti najbolja verzija sebe?

Modul Pravilna prehrana

Pravilna prehrana važna je komponenta zdravlja. Međutim, osim na samo zdravlje, pravilne prehrambene navike odražavaju se i na učinkovitost suočavanja sa svakodnevnim obavezama i izazovima. Ovo će predavanje nastojati obuhvatiti osnovne koncepte pravilne prehrane s obzirom na produktivnost i ponuditi praktične alate za njihovu primjenu u svakodnevnom životu. Cilj je ovoga predavanja potaknuti polaznike na promišljanje o vlastitim prehrambenim navikama i donošenje akcijskih planova za poboljšanje ne bi li svatko mogao biti najbolja verzija sebe.

Što ću naučiti nakon predavanja?
1. Prepoznati kako hrana utječe na organizam i emocije
2. Izdvojiti prehrambene navike koje utječu na produktivnost
3. Prevladati percepciju nedostatka vremena i novca za provođenje pravilne prehrane
4. S obzirom na svoje dugoročne ciljeve postaviti održive i ostvarive ciljeve za vlastitu prehranu

O predavačici:

5

Iva Dorić magistra je nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koja se zalaže za širenje ispravnih i znanstveno utemeljenih informacija o pravilnoj prehrani u medijima i edukacijskim programima namijenjenima zdravoj populaciji. Svoje školovanje i dosadašnji rad posvetila je edukaciji javnosti o pravilnoj prehrani kao i znanstvenoj komunikaciji u nutricionizmu. Autorskim je člancima doprinijela radu studentskog portala Studentski.hr, lifestyle portala KreniZdravo kao i Instagram profila @nutri_corner. Sudjelovala je u provođenju radionica u sklopu javnozdravstvenog programa “PETICA – igrom do zdravlja” i organiziranju različitih edukativnih predavanja udruge PROBION. U ožujku je održala virtualno predavanje o povezanosti prehrane i zdravlja učenicima srednje škole u ruskom gradu Lermontov, a kao dio diplomskog rada osmislila je i provela edukacijski program “Užina za 5!” u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Osijeku. Pripravništvo o komunikaciji znanosti na području hrane i zdravlja obavila je u Europskom vijeću za informacije o hrani (EUFIC) sa središtem u Brusselsu u Belgiji.

Kako se prijaviti?

Putem prijavnog obrazca koji se nalazi ispod, ali prijaviti se možete i osobno u Edukosu (Vukovarska 10, 31000 Osijek), putem naših društvenih mreža, preko e-maila info@edukos-instrukcije.hr ili na telefon: 0989252027.