...
Ana Tadijana Petković
Profesor engleskog jezika

O predavaču

Ana-Tadijana Petković članica je EDukOS tima od listopada 2021. godine.


Ana studira Engleski jezik i književnost i Sociologiju, a samo ju obrana diplomskog rada dijeli od titule magistre edukacije istih.


U EDukOS-u drži instrukcije iz engleskog jezika za sve uzraste, ali i pomaže onima koji se žele „uhvatiti u koštac” s engleskim kroz višemjesečne tečajeve.


Polaznici Aninih tečajeva tijekom posljednjeg susreta dobiju priliku riješiti kratku provjeru onoga što su kroz tečaj učili i tako sami procijeniti svoje znanje i kvalitetu suradnje. Svi polaznici dosada pokazali su izuzetan napredak od početne pozicije, a njihove jezične vještine bile su u skladu sa željenom razinom.


Ono na što je Ana posebno ponosna: ništa ne može zamijeniti osmijeh na licu polaznika kada nakon odrađenog tečaja napokon osjeća slobodu izraziti se na engleskom jeziku bez straha i tjeskobe: bilo u kontekstu slobodnog vremena, posla ili nastave u školi. Zbog toga polaznici najčešće odlučuju nastaviti raditi na svojim jezičnim vještinama na sljedećoj razini tečaja!


U slobodno vrijeme, Ana uživa u šetnji i slušanju glazbe.


Svojim polaznicima nudi toplu suradnju i vidljive rezultate kroz obostran trud, a najviše od svega: slobodu izražavanja i komunikacije bez straha od grešaka!