...
Danijela Midžić
Profesor francuskog jezika

O predavaču

Danijela Midžić uz EDukOS-u je od ožujka 2021. godine.


Odrasla je, živjela i školovala se u Francuskoj u gradu Strasbourgu.


Njene najveće kvalitete su preciznost, odgovornost, dosljednost, organiziranost, upornost i komunikativnost. U EDukOS-u drži tečaje i instrukcije iz francuskog jezika.


Najljepše joj je čuti od polaznika nakon završenog tečaja da žele nastaviti učiti francuski jezik i upisati  sljedeći stupanj jer to znači da je svoju misiju ispunila. Uspjela je motivirati polaznika kroz svoju nastavu i doprijeti do njega. Smatra da je najveća odlika i vještina dobrog predavača znati oblikovati i prilagoditi metodu učenja prema sposobnostima, potrebama i interesima polaznika. Isto tako je presretna kad nakon instrukcija učenik poboljša ocjene i profesor uoči napredak.


U slobodno vrijeme voli čitati, najdraže su joj dramske i putopisne knjige. Obožava opuštati se gledajući filmove također drame, omiljeni film joj je The Bridges of Madison County. Strast joj je pečenje kolača i to svih vrsta jer je kreativna, ali voli i kuhati i isprobavati nove recept. Veliki je gurman, iako preferira vegetarijansku kuhinju. Od sportskih aktivnosti voli trčati.


Ponosna je što je dio EDukOS-a jer je EDukOS poznata ekipa u gradu koja je na dobrom glasu.


Polaznici koji žele učiti francuski bi trebali doći kod nje jer izvorna govornica koja je odrasla u Francuskoj i uz njenu nastavu dobiju atmosferu i dašak iz Francuske tako što prenese dio francuskog duha i mentaliteta.