...
Dominik Tadić
Predavač kemije

O predavaču

Dominik Tadić dio je Edukos tima od studenog 2021.

Zavolio je matematiku, fiziku i kemiju sudjelovanjem u natjecanjima još od osnovne škole. Trenutno studira na Odjelu za kemiju u Osijeku gdje je među najboljim studentima. Iako je odan kemiji, više voli matematiku pa tako drži individualne instrukcije iz tih predmeta za osnovnu i srednju školu te pripreme za državnu maturu iz kemije.

Dominik se zalaže za promoviranje ljudskog dostojanstva i cjelovitog razvoja ljudske osobe svojom aktivnošću u Svjetskom savezu mladih (WYA) u sklopu kojeg provodi „kurikulum za ljudsko dostojanstvo“ (HDC) odnosno set radionica raznih tema (poput dostojanstva, prijateljstva, izvrsnosti,…) namijenjenih djeci s odgojno-obrazovnim ciljem. S društvom voli igrati košarku, odbojku i LoL, a jedan od većih životnih snova mu je i igranje DnD-a za koje nikako da se angažira.


Svjestan je da mnoge stvari ne zna i da je daleko od onoga što bi htio biti. Iako je tek na početku svog puta, voljan je raditi i razvijati se. Svoje greške priznaje i ispravlja a kritike prima rado. Najvažnije mu je da napravi kvalitetan posao i omogući polazniku ono što mu treba.