...
Kristina Ljubić
Profesor hrvatskog jezika

O predavaču

Kristina Ljubić pridružila se EDukOS-ovcima na jesen 2021. godine.


Diplomirala je Engleski i Hrvatski jezik (nastavnički smjer) na Filozofskom fakultetu u Osijeku 2015. g. Otkako je dobila diplomu u ruke, radno iskustvo stječe radom u srednjim školama od početka zainteresirana za pripreme učenika za državnu maturu. Bila je i ocjenjivačica eseja državne mature iz Hrvatskog jezika. Zanimljivo je i da je Kristina bila u prvoj generaciji maturanata koja je pisala državnu maturu u Hrvatskoj.


Stoga ne čudi da u EDukOS-u priprema učenike za polaganje ispita državne mature iz Hrvatskog jezika, a drži i individualne instrukcije.


Kristina je predana onomu što radi, odgovorna, organizirana i ambiciozna. Uživa u svom poslu što polaznici svake njezine grupe prepoznaju ističući u anketama zanimljivost predavanja, opuštenu, a (vrlo) radnu atmosferu, uvijek osmijeh na licu te topao odnos prema njima kao njezine kvalitete, na što je vrlo ponosna.


Slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji i prijateljima najčešće u prirodi, na izletima i putovanjima, a voli i plesati te kuhati.


Ako su spremni na marljiv rad, polaznicima obećaje stjecanje znanja u opuštenoj atmosferi te izvrsne rezultate na koje će biti ponosni.