...
Lucija Begonja
Profesor engleskog jezika

O predavaču

Lucija Begonja u EDukOS-u je od studenog 2023. godine, diplomirala je engleski i mađarski jezik na Filozofskom fakultetu u Osijeku, u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Od stjecanja diplome 2020. godine sve do danas svoje predavačke vještine stiče predavajući u više osnovnih i srednjih škola na području Osječko-baranjske županije, što joj je uvelike pomaže u radu s polaznicima tečaja engleskog jezika u EDukOS u.

Prenošenje znanja različitim uzrastima – od najmlađih članova pa sve do odraslih osoba – dokaz je njene svestranosti i prilagodljivosti u pristupu obrazovnom procesu. Neovisno je li riječ o individualnim instrukcijama, poluindividualnim instrukcijama ili grupnim pripremama za maturu, susretljiva je i uvijek na raspolaganju svojim učenicima za sve dodatne upite i informacije.

Iako joj učenje stranih jezika donosi veliko osobno i profesionalno zadovoljstvo, prva će priznati da isti sa sobom ponekad donosi i izazove. U takvim trenucima okreće se kavi (svom jedinom pravom poroku), za sve one trenutke kada treba dati još malo više sebe za svoje učenike, odnosno polaznike instrukcija. Stoga se i uvijek trudi stvoriti opuštenu atmosferu na predavanjima te čvrsto vjeruje da se uz zajednički trud mogu postići odlični rezultati.