...
Luka Vrljić
Predavač stručnih predmeta na GRAFOS-u

O predavaču

Luka Vrljić u EDukOS-u je od 2021. godine.

Studirao je na Građevinskom i Arhitektonskom fakultetu u Osijeku, Sveučilišni prijediplomski studij Građevinarstvo i Sveučilišni diplomski studij smjera Prometnice.

Svoje ime u EDukOS-u gradi na grupnim i individualnim instrukcijama iz stručnih predmeta: Statika 1, Tehnička Mehanika 1, Betonske konstrukcije, Metalne konstrukcije, Opskrba vodom i odvodnja, te Mehanika tla.

Luka je uvijek nasmijan, pozitivan te iznimno fleksibilan po pitanju prilagođavanja svog rasporeda prema potrebama polaznika, ali prije svega uz poštivanje dogovora.

Uz to nema problem u bilo koje vrijeme odgovoriti na upite koje dobije putem kanala mobilne komunikacije. Za vrijeme studiranja skupio je zaista bogato iskustvo u raznim područjima gdje se najviše ističe volontiranje u potresu pogođenom području 2021. godine, te kako bi proširio svoje vidike odlazak na Work and Travel program u SAD, gdje je radeći i putujući proveo 3 nezaboravna ljeta.

U slobodno vrijeme bavi se raznim sportovima od kojih najviše nogomet i pikado, a veliki dio slobodnog vremena iskorištava za druženje sa najbližima, igrajući društvene igre ili čavrljanjem uz kavu.