...
Marin Rašić
Brand manager

O djelatniku

Marin Rašić, brand manager EDukOS gimnazije.

Svoju karijeru u EDukOS Centru Znanja započeo je kao social media manager i content creator.

Na toj poziciji, ostvaruje vrhunske rezultate na društvenim mrežama, što je kasnije potvrdio i kao predavač na EDukOS Business Mindset Academy 2023. 

Godinu dana nakon, postaje brand manager EDukOS privatne gimnazije s pravom javnosti i započinje s radom na marketinškoj kampanji za 2023. godinu.

Plasirao se među najbolje mlade inovatore Republike Hrvatske kao voditelj tima s kojim je osvojio treće mjesto u državi s inovacijskim projektom na natjecanju Digitalni inovacijski inkubator 2023.

Dobitnik je prvog mjesta za najbolju fotografiju u Republici Hrvatskoj na natječaju Hrvatska očima mladih 2022. od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, što potvrđuje kreativno stvaralaštvo.

Član je Upravnog odbora udruge Poduzetnici bez granica gdje intenzivno radi na razvoju udruge, marketingu i osvještavanju o poduzetništvu. 

Trenutno studira na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. 

Neformalnim obrazovanjem kroz Erasmus+ projekte u Velikoj Britaniji i Portugalu usavršavao je mnoge vještine, a kontinuirano se razvija i na konferencijama vezanim uz poduzetništvo, marketing i financije poput Business Future in Croatia, LEAP Summit i Global Entrepreneurship Week.

Kao proaktivan student, uključen je u protokole u Uredu gradonačelnika Grada Osijeka. 

Slobodno vrijeme voli iskoristiti za vožnju biciklom, druženje s prijateljima ili pročitati dobru knjigu.