...
Mihaela Hrnjkaš
Profesor matematike

O predavaču

Predavačica Mihaela članica je EDukOS-ovog tima od studenog 2021. godine.


Svoje matematičko obrazovanje stekla je na Odjelu za matematiku, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, gdje je krajem svibnja 2021. diplomirala te stekla titulu magistre matematike.


U EDukOS-u drži individualne instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu te fakultet, pripreme za Državnu maturu te kolokvije na Učiteljskom fakultetu. Iako Mihaelin smjer na fakultetu nije bio nastavnički, ona jako dobro „pliva“ u predavačkim vodama. Pohvale na njezin rad i pristup polaznicima ne izostaju, kao i uspjeh njezinih polaznika na ispitima i kolokvijima. Nakon održanog njezinog prvog tečaja iz Elementarne matematike, prolaznost studenata bila je 100% te su ujedno i najbolji rezultati bili ostvareni od strane EDukOS-ovih polaznika spomenutog tečaja.


S obzirom na to da je mnogima matematika noćna mora, Mihaela nerijetko preuzima ulogu motivatorice te ohrabruje polaznike da oni mogu svladati gradivo. Polaznici joj se vraćaju zbog njezinog prijateljskog pristupa i opuštene radne atmosfere. Mihaela je svestrana i kreativna. Kada ne podučava matematiku, bavi se glazbom – svira i pjeva, uči strane jezike te uživa u plesu. Voli društvene igre, kazalište, kino, putovanja, knjige, prirodu.


Polaznicima obećaje trud i rad, učenje matematike s razumijevanjem, a ukoliko polaznici aktivno surađuju – uspjeh neće izostati!