Student uštedi 1.000 kn – 2.000 kn sa svakim instrukcijama

slika2

Student uštedi 1.000 kn – 2.000 kn sa svakim instrukcijama

Mnogima je nelogično zašto studenti u velikom broju odlaze na instrukcije iz predmeta poput matematike, makroekonomije, kvantitativnih metoda, statistike i sl. Međutim, lako je izračunati da je to puno isplativija varijanta nego plaćati fakultetu više od 1.800 kn ako ne položite neki predmet i ako ga prenesete na sljedeću godinu.

Naravno, naveli smo ovo pod pretpostavkom da vam profesor na faksu nije uspio objasniti gradivo i da ga samostalno ne možete savladati.

Naime, za prenošenje predmeta na sljedeću godinu trebate platiti fakultetu više od 300 kn po svakom ECTS bodu. Svaki predmet ima u prosjeku 6 ECTS bodova što je u konačnici više od 1800 kn koje student treba platiti za svaki preneseni predmet.

Ukoliko student uz samostalno učenje i dalje ne uspije položiti određeni predmet i prenese ga na sljedeću godinu on je:

– nepovratno izgubio vrijeme koje je proveo učeći

– iznos od gotovo 2.000 kn (plativši fakultetu preneseni predmet)

te će u konačnici svejedno morati potražiti pomoć, odnosno položiti predmet uz pomoć instrukcija i to još dodatno platiti. Trošak?

3.000 kn + nepovratno izgubljeno vrijeme provedeno učeći. 🙁

Stoga su za veliki broj studenata, koji razumiju da samostalno ne mogu položiti određeni predmet, najsigurnija varijanta upravo – instrukcije.“

Zadatak Edukos tima je da vam uštedimo vrijeme, na što lakši način razumljivo prenesemo znanje i da na kraju sretni odete na ispit i položite ga iz prvog pokušaja sa željenom ocjenom.

Iskustvo i stručnost naših predavača garancija je učestale visoke prolaznosti naših polaznika.