...

Pripreme za državnu maturu u EDukOS centru koncipirane su u 2 ciklusa. Učenici mogu birati između jesenskog i proljetnog ciklusa priprema.

JESENSKI CIKLUS PRIPREMA kreće početkom studenog i pripreme za sve predmete rade se do samog ispita državne mature.

Intenzitet dolazaka na nastavu je ili kroz cijelo vrijeme trajanja tečaja 1x tjedno po 2 školska sata nastave ili na nekim od predmeta u kombiniranom tempu u dijelu ciklusa 2x tjedno po 2 školska sata nastave.

U drugom dijelu ciklusa 1x tjedno po 2 školska sata nastave te pred ispit mature slijedi intenzivnije vježbanje.

PROLJETNI CIKLUS PRIPREMA kreće krajem siječnja i pripreme za sve predmete rade se do samog ispita državne mature. Intenzitet dolazaka na nastavu je kroz cijelo vrijeme trajanja tečaja 2x tjedno po 2 školska sata nastave ili na nekim od predmeta 1x tjedno po 3 školska sata nastave te pred ispit mature slijedi  intenzivnije vježbanje.

TERMINI ODRŽAVANJA NASTAVE su radnim danima (pon-pet) uglavnom od 19:45h, a subotom uglavnom jutarnji termini ili rano poslijepodnevni.

Ukoliko učenik iz nekog opravdanog razloga ne može sudjelovati na nastavi uživo u učionici, moguće je slušati nastavu preko ZOOM-a u terminima koji su dodijeljeni učeniku po njegovom redovnom rasporedu na svakom predmetu.

ZOOM NASTAVA – kompletan tečaj priprema za maturu je moguće povremeno ili kompletno pratiti od kuće  preko ZOOM-a u stvarnim terminima održavanja tečaja. Kompletno praćenje tečaja preko ZOOM – moguće je uz nadoplatu od 70€ po tečaju, dok se povremeno praćenje naplaćuje u iznosu od 4€ po terminu nastave (prva 3 termina nastave preko Zooma na svakom predmetu su besplatna, od 4. termina pa na dalje svaki slijedeći se naplaćuje po 4€).

UPISI SU MOGUĆI na jesenski ciklus do sredine studenog 2023., a na proljetni ciklus do sredine siječnja 2024.

Upis se službeno vrši potpisivanjem ugovora o prijavi i plaćanjem upisnine (15€ po predmetu) u uredu EDukOS – Centra znanja na adresi Ulica kardinala Alojzija Stepinca 21 u Osijeku (preko puta HT-a). Ugovore je moguće potpisati u uredu blagajne i administracije (1. kat, prvi ured desno) u radnom vremenu: od ponedjeljka do petka – 9:00 -16:30h.

Pretprijava se izvršava na ovome linku gdje je potrebno ostaviti sve točne podatke učenika koji se prijavljuje na tečajeve i jednog od roditelja (ili skrbnika) učenika. 

Nakon izvršene pretprijave potrebno je na stranici prijavnog obrasca slijediti uputu u zelenom polju vezano za pripremu Vašeg ugovora, te ćete isti moći potpisati u našem uredu ili Vam ga možemo poslati na Vašu e-mail adresu ukoliko tako zatražite.

Edukacijske usluge

Vrsta

Prikazujem 12 od 165 rezultat/a